ROMANTIEK IN VERF EN WOORDEN BIJEEN GEBRACHT

ROMANTIEK IN VERF EN WOORDEN BIJEEN GEBRACHT

Binnenkort verschijnt de bundel 'Onderpand', een co-productie van Egbert Oldenboom (dichter) en Rudy Volbeda (schilder). 

De seizoenen zijn misschien nergens zo aanwezig als bij de mooiste rivier van Nederland, de IJssel. Uitbundig in de lente, sensueel in de zomer, verstild in de winter. De ervaring van die steeds wisselende sfeer is wat Rudy en Egbert bij elkaar bracht.  Ze delen een zeker romantisch levensgevoel, het verlangen om de essentie en de schoonheid van het moment weer te geven, in verf of woorden. De schilderijen van Rudy bleken zo wonderwel te rijmen op de gedichten van Egbert. Rudy Volbeda: ‘Ik schilder waar ik kippenvel van krijg, onder de blote hemel. Klassieke schildervaardigheden vind ik belangrijk’. Egbert Oldenboom: ‘Wat je ziet in een landschap is ook een projectie van je innerlijke landschap’. Deze bundel is een reis door de seizoenen en gevoelens, van liefde, verdriet en verwondering voor het mysterie. Kunst als onderpand in ruil voor een tipje van de sluier.

De bundel kost €19,90, inclusief verzendkosten. Je kunt hem bestellen door een mailtje te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


www.rudyvolbeda.com © 2021 │