TOP 6 SCHILDERIJEN NU VERKRIJGBAAR ALS WENSKAARTEN

TOP 6 SCHILDERIJEN NU VERKRIJGBAAR ALS WENSKAARTEN

Er is een assortiment van zes van mijn beste schilderijen geselecteerd en die zijn uitgevoerd als wenskaarten van hoge kwaliteit. Heel geschikt om te versturen als verjaardagskaart, nieuwjaarskaart of beterschapkaart of andere gelegenheden. Misschien vind je het wel een leuk idee om ze in te lijsten en op te hangen als een soort “mini-expositie”.
Het zijn zes gevouwen kaarten met enveloppe. Elke kaart is apart verpakt in een cellofaan zakje. Aan de binnenzijde zijn ze onbedrukt om te beschrijven. Gevouwen is de maat van de kaart 15 x 10,5 cm. De set kost inclusief verzenden €17,-. Als cadeautje krijg je er nog een paar extra kaarten bij..., gratis.
Maak €17,- over op bankrekening NL38 ABNA 0427 8233 23 onder vermelding van “Top 6 kaarten”. Stuur mij ook meteen een Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Vermeld daarin je naam, adres met postcode en dat je de Top 6 kaarten zo snel mogelijk wilt ontvangen. Je kunt natuurlijk ook meerdere sets bestellen.
Zodra het geld is bijgeschreven op mijn bankrekening zal ik de set(s) (goed verpakt) meteen versturen.


www.rudyvolbeda.com © 2020 │