INFORMATIE & TESTIMONIALS

MIJN WERK AANKOPEN

Als je mijn werk “in levende lijve” wilt zien kun je één van mijn exposities bezoeken. Je bent natuurlijk ook van harte welkom in mijn atelier in Epse, vlakbij Deventer. Neem dan contact op voor een afspraak. Als je op de hoogte wilt blijven van mijn exposities, schrijf dan in voor het ontvangen van mijn nieuwsbrief onder "contact".

Alle grotere schilderijen zijn gemaakt met olieverf op linnen. De kleinere "plein air" werken met olieverf op doek, dat is gemonteerd op paneel (marouflé). Verder zijn alle schilderijen voorzien van een blankhouten baklijst met een zwart randje intern. Andere lijsten zijn optioneel.

DANK JE WEL

Kopers en verzamelaars van mijn werk stellen me in staat om steeds naar nieuwe locaties te gaan om plein air te schilderen. Om mee te kunnen doen met kunstzinnige evenementen en om mijn materialen te bekostigen. Dat waardeer ik enorm.

Image

SCHILDEREN AAN DE IJSSEL, DE MOOISTE RIVIER VAN NEDERLAND.

In de zomer organiseer ik één of meerdere "plein air" workshops; Schilderen aan de IJssel. Zo'n workshop kan één of meerdere dagen duren. Je hoeft geen gevorderde schilder te zijn om mee te kunnen doen. Ik hou je op de hoogte door middel van mijn nieuwsbrief. Dan heb ik ook gedetailleerde informatie. Schrijf je in voor het ontvangen van mijn nieuwsbrief onder "contact".

Image
Image

GASTDOCENT SCHILDEREN IN DE ACHTERHOEK

Ik heb een praktijk opgebouwd als gastdocent tekenen en schilderen. Dat doe ik nu een aantal jaren bij verschillende verenigingen. Mijn specialisatie is landschappen, stadsgezichten en zeegezichten. Veel onderwerpen komen aan de orde, zoals o.a. compositie, perspectief, kleur en contrasten, ruimtelijkheid enz. Heeft jouw vereniging belangstelling voor een aantal lessen? Voor meer informatie kunt je contact met mij opnemen.

TESTIMONIALS

DE ANDERE KANT VAN DE DIJK
Peter schildert niet alleen in zijn spaarzame vrije tijd maar bezeilt ook fanatiek zoete en zoute open wateren. We hebben samen geschilderd aan de IJssel. Ik heb hem nog wat schildertips kunnen geven en hij mij enkele medische adviezen. Hij weet als zeiler hoe ons land er uitziet vanaf de andere kant van de dijk. Daarom was hij gecharmeerd van dit schilderij “Het Zilveren Kerkje”, dat ik in 2016 op Texel maakte. Hij kocht het en stuurde me deze foto.

Image

DE BOOMGAARD VAN HANS

Hans is een aimabele man. We kunnen goed met elkaar overweg en we hebben meer dan eens levenservaringen uitgewisseld. We zijn zo’n beetje van dezelfde leeftijd. Creativiteit en veranderingen zijn in het leven belangrijke factoren, kwamen we overeen. Hij kocht van mij “Boomgaard” en stuurde me deze foto. Bedankt Hans

Image

EXTRA WARMTE BIJ DE HOUTKACHEL

Nel en Harmjan waren tijdens de kunstroute al in mijn atelier geweest. Eén van mijn grote schilderijen is steeds in hun gedachte gebleven. Zij vielen op een schilderij met de verstilde sfeer van de IJssel. In hun boerderij bevindt zich een brede, sfeervolle schoorsteenmantel met een prachtige houtkachel. Zij houden beiden veel van uiteenlopende vormen van kunst en dat is te zien aan hun interieur. Nadat ze weer mijn nieuwsbrief hadden ontvangen, vroegen zij mij om eens langs te komen met een aantal uiteenlopende grote landschapschilderijen. Dat heb ik gedaan. Nel en Harmjan kochten “Langs de dijk”. Later kreeg ik deze foto.

Image

ORANJE INTERIEUR VAN ROB EN SABINE

Het interieur van Rob (hier met dochter Hannah) is vrij modern, minimalistisch ingericht. Opvallend is de oranje schoorsteen. Verder wilden ze meer kleur en sfeer toevoegen. De kleur oranje moest hier en daar nog eens terugkomen, daarom kochten Rob en Sabine “Het Speulderbos”.

Image
www.rudyvolbeda.com © 2019 │