GALERIE DE HOLLANDSCHE MAAGD

Deze gezellige galerie vind je in de historische binnenstad van Gouda aan de Oosthaven 28. Ik bracht bij Anta Gaasbeek o.a. een aantal schilderijen met dieren omdat er tot 30 mei een dieren-expositie is gepland. Maar ook andere thema's. 

Afspreken om langs te komen?
Bel, mail of app Anita wanneer je langs wilt komen en kom weer genieten van al dat moois. Het kan weer vanaf 3 maart op afspraak met (maximaal) 2 personen tegelijk maar dan heb je ook fijn de tijd en ruimte om uitgebreid rond te kijken en de nieuwe kunst te zien. Natuurlijk blijft het afhalen op afspraak ook mogelijk en bezorgt Anita de kunst met plezier bij je thuis als je dat wilt.

Kunst 24/7 online en in de etalage van De Hollandsche Maagd
Je kunt ook een mooi aantal “Hollandsche Maagd-kunstwerken” en sieraden vinden in de Hollandsche Maagd “webshop” op de nieuwe shopingouda-website. En er komen dagelijks werken bij! Kijk op de pagina van De Hollandsche Maagd op www.shopingouda.nlvoor het actuele aanbod op deze site.


Natuurlijk kun je de kunst nog steeds ook vinden op www.dehollandschemaagd.nl of in de etalage van De Hollandsche Maagd. Als je iets moois gevonden hebt, laat het dan weten! Anita kan eventueel ook met je meedenken en foto’s sturen. Of met de kunstwerken bij je langskomen. We hebben de galerie aangepast zodat je (op afspraak) zelf je kunstwerk bij De Hollandsche Maagd kunt komen afhalen. Je kunt hier contactloos en veilig betalen (de pin staat nu bij de deur).