SAMEN IN ATELIER/GALERIE "DE SCHOOL" IN GORSSEL

Op nog geen 100 meter van Museum More bevindt zich Atelier/Galerie/Brocante "De School" op het Nijverheidsplein. Van 19 oktober t/m 20 januari 2019 exposeren mijn vrouw Janny en ik hier onze beelden en schilderijen. In "De School" zijn regelmatig wisselende exposities te zien. Er kan kunst worden bekeken en gekocht. Verder is er antiek en brocante te koop. Ter plekke wordt in het atelier kunst gemaakt.
Janny Volbeda-de Bruin beeldhouwt al vele jaren. Zij is autodidatisch begonnen en heeft zich in Gelderland verder ontwikkeld bij ervaren beeldhouwers. Zij werkt thuis aan haar beelden en meestal een dag per week bij het Beeldhouwatelier in Baak. Regelmatig kreeg zij het advies om met haar bijzondere werk naar buiten te treden. Maar zij is kritisch op haar eigen werk en wilde eerst een professioneel niveau bereiken.
Janny maakt krachtige, figuratieve en abstracte beelden met een mooie symboliek. De beelden van Springstone zijn zowel binnen als buiten in de tuin te plaatsen. Lees er alles over op www.atelierdeschool.nlGALERIE TOLG' ART WIERDEN

Van 30 augustus t/m 6 oktober 2018 neem ik deel aan een duo-expositie bij Galerie Tolg'art in Wierden.
Ruim 20 van mijn grote en kleine landschapschilderijen worden getoond. 
De galerie bemiddelt in beeldende, hedendaagse, abstracte en figuratieve kunst.
Verder is er een permanente beelden- en sculpturentuin.

www.tolg-art.nl


GALLERY DUTCH ACCENT AMSTERDAM

Er zijn een aantal van mijn plein air schilderijen te zien/te koop in de Berenstraat 41 in Amsterdam.
Eén van de veelbezochte "9 straatjes" met schilderachtige monumenten, authentieke winkeltjes en
bijzondere galeries. Dutch Accent is geopend van dinsdag t/m zaterdag van 10.00 tot 18.00 uur.

DE LOCHEMSE KUNSTROUTE

Huize Janny en Rudy Volbeda. Dit jaar neem ik weer deel aan de Lochemse Kunstroute met schilderijen, tekeningen en bronzen beeldjes. Mijn atelier is dan ingericht en opengesteld voor iedereen die mijn werk wil zien. In de tuin is het goed toeven als het weer tenminste een beetje meezit.


KASTEEL DE HAERE OLST

Deze expositie duurt van 3 februari t/m. 30 maart 2018. Een prachtig kasteel  met heel mooi licht in alle zalen. Hier komt mijn werk heel goed tot z’n recht. Al mijn grote schilderijen van 110 x 80 cm. hangen hier gedurende 2 maanden. In de weekenden is het druk. Veel wandelaars en andere bezoekers komen hier voor het landgoed en om te wandelen op het landgoed, in de bossen en langs de IJssel.


KOETSHUIS KASTEEL SLANGENBURG

Kasteellaan 6 Doetinchem. Vitale landschappen in olieverf. En plein air of in het atelier geschilderd met olieverf. Vaak is mijn werk gebaseerd op onze prachtige streek. Het gaat mij altijd om het licht, want licht is leven, licht is energie. Je kunt het zelf ervaren tijdens een wandeling door dit bijzonder mooie landgoed. De expositie is te zien van 4 oktober t/m. 5 november 2017.


Pagina 1 van 2

www.rudyvolbeda.com © 2018 │