SOLO EXPOSITIE BIJ GALERIE DNA IN CENTRUM DEVENTER

SOLO EXPOSITIE BIJ GALERIE DNA IN CENTRUM DEVENTER

Mijn laatste expositie was dit voorjaar in het Rijssens Museum, alwaar ik ook een ‘toppertje’ heb verkocht. Mijn ervaring is dat mijn kopers vaak donders goed weten wat het beste werk is. Ik verkoop mijn schilderijen graag maar soms voelt het ook dubbel. Ik had dit schilderij ook wel willen exposeren op mijn solo-expositie in december dit jaar bij Galerie DNA in Deventer. 

Daar kijk ik erg naar uit en daar ben ik hard voor aan het werk. Gebrek aan inspiratie heb ik niet. Er zijn zoveel ideeën die ik wil aanpakken en uitwerken. Als impressionistisch schilder heb ik geleerd om altijd goed om me heen te kijken, vervolgens moet ik goed begrijpen wat ik zie en wat ik er mee ga doen. Dan volgt het enthousiasme en komt er een plan voor de uitwerking. 

Dat alles is ook de reden dat ik een poos niets heb geblogd en geen nieuwsbrieven heb verstuurd. En ook verder geen andere exposities of kunstroutes heb deze zomer. Eerlijk gezegd geeft dat veel rust. Alleen ideeën ontwikkelen en schilderen. En wat betreft de expositie in December…, daar hoor je zeker nog meer over.